Sisältöön »

Olosuhdetestaus

fiilis-olosuhdetestaus-2.jpg
 

Olosuhdetestaus

Laitteenne toimivuuden varmistamiseksi ääriolosuhteissa sekä sen nopeutettuun ikääntymistestaukseen laboratoriomme monipuolinen tarjonta kattaa mm. aurinkosimulaattori-, UV- sekä suolasumutestauksen. Näiden lisäksi tarjoamme myös tavanomaista kosteus- ja lämpötilatestausta, lämpöshokki- sekä lämpösyklaustestausta laajalla lämpötila-alueella.

Aurinkosimulaattori ja UV-testaus

 
solar-simulator-org-mod.png
 

Aurinkosimulaattorissamme laitteenne saadaan altistettua aina 1000 W/m2 säteilyteholle. Monipuoliset säteily-, lämpötila- ja kosteusprofiilit mahdollistavan sekä standardin mukaiset (esim. IEC 60068-2-5) että kustomoidut olosuhdetestit. Lisäksi voimme testata laitteenne tai tuotteenne pintamateriaalien nopeutettua ikääntymistä altistettuna UV-säteilylle.

 
uv-testaus1963117380.jpg
 

Suolasumutestaus

Laitteen käyttöympäristön ilmankosteuden suolapitoisuus kiihdyttää mm. korroosion syntyä. Suolasumutestauksella saavutetaan nopeasti tietoa ja tuloksia laitteen korroosioherkkyydestä.

 
suolasumutesteri.png
 

Kosteus- ja lämpötilatestaus

Laitteistomme avulla onnistuu myös standardien mukaiset kosteus- ja lämpötilatestaus, lämpöshokkitestaus ja lämpösyklaustestaus sekä vakiolämpötilan testaus laajalla lämpötila-alueella (-80 °C ... +180 °C).

 
p1010122-lampokaappi3.jpg
 

Muita sähköisiä mittauksia ja analysointeja

Testauspalveluidemme lisäksi voimme tehdä testejä, mittauksia ja analysointeja. Keskustellaan yhdessä tarpeistanne ja mahdollisuuksistamme olla avuksi.

 

Ota yhteyttä

 

Taina Pola

Laboratorioinsinööri
Tel. +358 29 080 2994
Vaihde: +358 29 080 2990
info(at)eleforss.fi

 

Testauslaboratoriot

Visiokatu 6
33720 Tampere

 
 

Akkreditoitua EMC-testausta

Eleforss Oy:llä on EMC-testauksen osalta FINAS:in myöntämä ISO/IEC 17025 –standardiin perustuva akkreditointi laboratoriotunnuksella T313. Lisäksi FCC tunnustaa Eleforssin akkreditoidut testausselosteet osana USA:n viranomaishyväksyntää. Akkreditoituna toimijana Eleforss Oy on puolueeton ja riippumaton yrityskumppani.

 

FINAS Lowest Credit Risk AAA Korkein luottoluokitus